Kennel Roslagens

Jag, Helena, är medlem i Svenska Kennel klubben (SKK), Svenska Pomeranianklubben, Svenska Prazsky Krysarik klubben. Jag har gått samtliga delkurser i SKK’s uppfödarutbildning. Vår kennel registrerad hos FCI.


Temperament och personlighet är jätteviktigt när man vill utbilda en hund till en socialatjänstehund. Detta är egenskaper som en hund föds med, även om socialisering och träning kan lära en hund, hur den förväntas att uppföra sig i olika situationer. En ängslig hund blir inte bli modig, hur mycket du än tränar den. En stor del av hundens personlighet ser man redan när hunden är valp. När den har blivit 7-12 månader kan den lämplighetstestas för att se om den går att utbilda till terapihund.

Vi har valt att börja föda upp små charmtroll som förutom sin nätthet och gullighet även kan jobba som sociala tjänstehundar.

Mer information om
sociala tjänstehundar, terapihundar, assistanshund och signalhundar.


Stacks Image 2585

För att förbättra användarupplevelsen så använder vi ”kakor”. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av ”kakor”.

Ip adresser anonymiseras och det använda temat från RapidWeaver är GDPR förenligt, dvs vi samlar inte in data som vi delar, spårar eller säljer.