Hur går köpet till?
 

När ni funderar på om en hamster från uppfödningen är det ni önskar som ert husdjur i familjen, så kan ni komma på besök.
 
Det går att besöka uppfödningen och titta på våra djur även om man inte köper några djur från oss.
 
Alla besök bokas i förväg (klicka på kontakta mig längst ner på sidan). Vi bokar in en tid och då får ni även en vägbeskrivning.

Om det är många som vill köpa, tex vid jultid, så bokas besöken in så att de som mejlade först får välja först.
 
När ni kommit hit så får ni berätta vad ni önskar för typ av hamster.
En som är mest stilla i handen eller en som är mer aktiv och vill springa tex en hinderbana.

Efter det tas det fram hamstrar som passar era önskemål. Sedan får ni hantera hamstrarna i lugn och ro. Ni kommer märka vilken/vilka hamstrar som känns rätt för er. Efter det så blir det info om mat, skötsel, tecken på sjukdom, m.m. Sedan plockas det ihop ett startpaket, som ni får med er, med mat och lite sand samt köpehandlingar.

Besöken brukar ta 1,5 - 2 timmar
 

Efter köpet så finns uppfödningen kvar som stöd under hamsterns livstid. Det är bara att ringa eller mejla (bäst skoltid) om det uppstår frågor. Det är denna support och kontakt som är den stora fördelen med att man köper från en registrerad uppfödare.


För att förbättra användarupplevelsen så använder vi ”kakor”. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av ”kakor”.

Ip adresser anonymiseras och det använda temat från RapidWeaver är GDPR förenligt, dvs vi samlar inte in data som vi delar, spårar eller säljer.