Vad är det som skiljer oss från andra uppfödare?

 
Största skillnaden är den tid vi lägger ner på att hitta rätt dvärghamster till rätt person.
Det går att hitta dvärghamstrar för alla personer oavsett vilka utmattningar som finns hor den blivande dvärghamsterägaren.

Det finns barn som har handmotoriken för att hålla i och hantera dvärghamstrar, men där det mentala ännu inte är utvecklat.
Kontakta oss.

Vissa barn och ungdomar kan behöva sällskapsdjur för att kunna utvecklas mentalt och där sällskapsdjuret blir en viktig del i habiliteringen.
Vi har oftast äldre lugna och gosiga dvärghamstrar som är mycket lämpliga för habilitering. Berätta vilka utmaningar som ni har i er familj, när ni kontaktar oss.


Nästa stora skillnad är:

Man behöver åka hem till oss, när man vill köpa våra dvärghamstrar.

Vi levererar INTE med ombud eller möter upp någonstans.
Vår erfarenhet är att det är mycket viktigt att man i lugn och ro får välja mellan flera olika dvärghamstrar. Att välja ut sina nya ”kompisar” måste få ta tid.
Om man är lite osäker, behövs tid och vägledning.

* Hur lyfter jag upp dvärghamstern? * Hur håller jag den så att den mår bra? * Jag har blivit biten tidigare, jag vill inte bli biten igen… * Jag blir alltid nervös när jag ska lyfta upp en dvärghamster, hur göra jag då… Vi har mångårig och omfattande erfarenhet av att hjälpa personer som är osäkra, som har fysiska utmaningar och/eller psykiska utmaningar att hitta rätt dvärghamster. Dvärghmastern som har den personligheten som passar bäst för just den personen. Även vuxna med särskilda behov kommer till oss för att skaffa ett sällskapsdjur som är lämpligt för deras utmaningar i livet.
Vi vet att vi kan hitta rätt dvärghamster för alla personer. Ibland kanske man behöver byta någon eller några gånger innan man hittar rätt hamstrar, och det är OK!


När ni kommer frågar vi vilken typ av dvärghamster vill ni ha.
Mycket aktiv och utforskande, någon som är mest stilla.

När vi vet vad ni önskar så tar vi fram olika hamstrar som är lämpliga.
Det brukar bli 4-10 st, dessa får ni sedan lyfta och hantera. Efter ett tag så har ni hittat era kompisar.


Då får ni information om kost, skötsel och tecken på sjukdom.
Sedan får ni papper med information om hamstern och dess skötsel.


Besöket brukar ta två timmar.


Stacks Image 30
Stacks Image 15

För att förbättra användarupplevelsen så använder vi ”kakor”. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av ”kakor”.

Ip adresser anonymiseras och det använda temat från RapidWeaver är GDPR förenligt, dvs vi samlar inte in data som vi delar, spårar eller säljer.